Bosiljka Mladić: Moj muž je mrtav

Supruga haškog optuženika Ratka Mladića, Bosiljka Mladić izjavila je da je njen suprug najvjerovatnije mrtav, jer bi u suprotnom "našao način da se javi porodici".
56 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.04.2011. 13:25h

"On (Ratko Mladić) je imao tri moždana udara. To nije smjelo da se kaže i bila mu je potrebna velika njega. Da je živ, našao bi načina da nam se javi", rekla je Bosiljka Mladić na suđenju na kome je optužena za nedozvoljeno držanje oružja pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu.

Ona je navela da je postupak da se Ratko Mladić proglasi mrtvim pokrenula da bi se završilo maltretiranje, a ne zbog ostavinskog postupka.

Bosiljka je navela da sa suprugom nije u kontaktu posljednjih 10 godina, od kada je napustio kuću u beogradskom naselju Banovo brdo, odnosno od aprila 2001. godine poslije hapšenja Slobodana Miloševića.

Bosiljka Mladić nije osporavala da je u njenoj spavaćoj sobi nađeno oružje, ali je navela da ona nije znala šta se u ormanu nalazi.

Iznoseći odbranu pred Prvim osnovnim sudom, Bosiljka Mladić je rekla da je suprug njoj i djeci zabranio da prilaze ormanu.

Bonus video: