Slavljenik teško povrijeđen na 18. rođendan, šokiranog oca izdalo srce

Teško povrijeđeni Nikolić je tokom noći zbrinut u Kliničko-bolnicckom centru u Beogradu gdje je i operisan, a Milan Vučićević smješten je na liječenje u čačanskoj bolnici
0 komentar(a)
policija, Srbija, Foto: Srbija.rs
policija, Srbija, Foto: Srbija.rs
Ažurirano: 02.04.2011. 11:17h

Na proslavi svog 18. rođendana teško je povrijeđen Aleksandar Nikolić i još tri mladića kada su ih noževima napale tri osobe među kojima i jedna djevojka, a otac slavljenika Nebojša Nikolić (35) kada je čuo za nesreću dobio je infarkt i na licu mjesta preminuo.

Kako je naveo predsjednik Udruženja Roma Čačak Rade Marković, slavljenik Aleksandar Nikolić (18) i njegov prijatelj Milan Vučićević (18) koji nije romske nacionalnosti zadobili su teške tjelesne povrede, dok su Goranu R. i Danijelu M. konstantovane lakše povrede.

Teško povrijeđeni Nikolić je tokom noći zbrinut u Kliničko-bolnicckom centru u Beogradu gdje je i operisan, a Milan Vučićević smješten je na liječenje u čačanskoj bolnici.

Kako je naveo predsjednik Udruženja Roma Čačak, oni su povrijeđeni oko pola sata poslije ponoći kada su u prostorije Udruženja, u kojima je bilo oko 20 djece, gdje je Nikolić slavio punoljetstvo upali napadači.

Koordinator za romska pitanja u Čačku Miroslav Mitrović saopštio na današnjoj konferenciji da Romi u tom gardu u posljednjih nekoliko mjeseci imaju prilične probleme, jer su česti verbalni napadi i razne provokacije.

Bonus video: