E ovako se raskida sa voljenom partijom!

Poznati hrvatski radijski voditelj i kompozitor, ali i voditelj skupova HDZ-a 90-ih godina, na originalan način oprostio od vladajuće stranke kroz pjesmu stavljenu na internet.
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.03.2011. 13:11h

Poznati hrvatski radijski voditelj i kompozitor, ali i voditelj skupova HDZ-a 90-ih godina, Mario Mihaljević, na originalan način oprostio od vladajuće stranke kroz pjesmu stavljenu na internet.

I upravo zbog nekadašnje povezanosti sa sada vladajućom hrvatskom partijom osjeća moralnu obavezu da im se javno obrati.

"Sjeti se Šeks, kako smo ponosno pili na eks!", poručuje Mihaljević potpredsjedniku hrvatskog Sabora, uz nabrajanje članova HDZ-a koji više nisu partiji.

"Bilo je to vrijeme kada je Vaša koleginica još bila simpatična radio voditeljica", kaže ironično Mihaljević, "možda baš zato što se nije petljala u velike misije, nego predano radila za djecu emisije."

I dok demonstranti na nizu antivladinih protesta u Zagrebu gađaju jajima sjedište HDZa i pozivaju premijerku na ostavku, Mihaljević sa gorčinom govori o aktuelnoj hrvatskoj vlasti.

,,Najveselijem narodu na svijetu uzeli ste osmijeh, a kod onih od kojih smo u svemu bili bolji izazivamo podsmijeh... Predsjednica vam mijenja svaki dan broš, a vi kradete još, još, još.."

"Recitaciju" posvećenu HDZ i njegovim čelnicima Mihaljević završava: "Gradski čovjek je izgubio sebe, a Vama se j... Znate kako ćete vratiti dug meni, a i vratiti domovinu, tako da odete u p.... m.... I bez obzira što će se sad prekrižiti neki vjernik ili pater, j....vam pas mater."

Bonus video: