Šutanovac: Izbori će biti kada im je vrijeme

Šutanovac je poručio da će se u demokratskoj Srbiji vlast dobijati na izborima i gubiti u parlamentu.
66 pregleda 0 komentar(a)
Beograd, Foto: Fonet
Beograd, Foto: Fonet
Ažurirano: 07.02.2011. 08:01h

Bez obzira na želju opozicije da se dese prijevremeni izbori, oni će biti kada im je vrijeme, izjavio je potpredsjednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac, komentarišući zahtjev opozicije, koji predvode naprednjaci, da u roku od dva mjeseca budu raspisani izbori.

"Činjenica je da su i građani koji su se okupili u velikom broju ispred Narodne skupštine ostali zbunjeni zbog nemanja ponude za rješenje problema Srbije, kao i zbog očigledne želje da se u Srbiju vrati vrijeme u kojem su JUL, radikali i naprednjaci vodili svoju politiku. To ukazuje da SNS ima samo jednu ponudu za građane, a to je upravo stiropor koji je Nikolić ponudio kao rješenje", ocijenio je Šutanovac u izjavi "Novostima".

On je dodao da je, "za razliku od crne rupe na evropskom tepihu, Nikolić ovoga puta bio maštovitiji i ponudio podnu podlogu".

Šutanovac je poručio da će se u demokratskoj Srbiji vlast dobijati na izborima i gubiti u parlamentu.

"Ovaj pokušaj vanparlamentarne borbe u stvari posmatram kao pokušaj da se u Srbiji vrati ideologija devedesetih, za koju su svi na bini imali samo riječi hvale. Sve skupa je teško reći ko su na bini bile "kursadžije", a ko političari koji žele da vladaju Srbijom", zaključuje potpredsjednik DS.

Bonus video: