Srpskom ministru ukradeni satovi i nakit: Očigledno su tražili štekove

Šarčević je za list Kurir izjavio da je sa suprugom bio van Beograda na jedan dan, a kad su se vratili "imali su šta da vide"
1662 pregleda 2 komentar(a)
Šarčević, Foto: Screenshot/Youtube
Šarčević, Foto: Screenshot/Youtube

Kuća Mladena Šarčevića, ministra prosvjete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije, u ulici Neznanog junaka u naselju Savski venac u Beogradu, opljačkana je tokom uskršnjih praznika i iz nje su odnijeti satovi i nakit vrijedni oko 4.000 eura.

Policija je obavlja uviđaj i traga za počiniocem koji je, prema navodima medija, u kuću u Ulici Neznanog junaka ušao preko balkonskih vrata.

Šarčević je za list Kurir izjavio da je sa suprugom bio van Beograda na jedan dan, a kad su se vratili "imali su šta da vide".

On je rekao da su lopovi očigledno tražili štekove misleći da će pronaći novac, ali pošto ga nisu našli, jer on, kako kaže, takve štekove nema, uzeli su mu satove i druge vrednije predmete koje su zatekli u kući.

"Odnijeli su cijelu moju kutiju sa šest satova, kao i dio nakita moje supruge i zlatnike koje sam skupljao ili dobio na poklon", rekao je Šarčević.

On je dodao da njegovi satovi nisu skupi i da on ne živi bahato i bogato, ali da je to bila lijepa kolekcija za različite prilike.

"Ukupnu štetu procjenjujem na između četiri i pet hiljada eura, ne više od toga", rekao je Šarčević.