"Malo sjutra": Zaev poručio Mickoskom da neće doći na vlast

Zaev je takvu poruku političkom suparniku uputio sinoć sa strančke tribine vladajuće SDSM u Prilepu, u dijelu govora u kome je optužio Mickoskog da se jedini obradovao odluci predsjednika Francuske Emanuela Makrona da Sjeverenoj Makedoniji ne bude dodijeljen datum za početak pregovora sa EU
1605 pregleda 0 komentar(a)
Zaev na stranačkoj tribini, Foto: Screenshot
Zaev na stranačkoj tribini, Foto: Screenshot
Ažurirano: 27.10.2019. 10:36h

Premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev poručio je lideru najveće makedonske opozicione partije VMRO DPMNE Hristijanu Mickoskom da će "malo sjutra doći na vlast", a pratio je to i gestikulacijom, dodirujući lakat.

Zaev je takvu poruku političkom suparniku uputio sinoć sa strančke tribine vladajuće SDSM u Prilepu, u dijelu govora u kome je optužio Mickoskog da se jedini obradovao odluci predsjednika Francuske Emanuela Makrona da Sjeverenoj Makedoniji ne bude dodijeljen datum za početak pregovora sa EU.

"Samo je on srećan, cio ispunjen, evo nema datuma. I šta ako nema datuma? Misli da će to da ga dovede na vlast. Malo sjutra!", rekao je Zaev pokazujući lakat, uz osmjeh, što su pristalice i članovi SDSM na tribini pozdravli aplauzom.

Bonus video: