Protest 1 od 5 miliona u Kragujevcu obustavlja se do daljnjeg zbog koronavirusa

"Poštovani sugrađani, iako su nas prije par dana pozivali na šoping u Italiju i uvjeravali da su nikada spremniji, broj oboljelih se povećava iz dana u dan. Jasno nam je da nas kao i do sada za sve lažu i igraju se našim životima", navodi se u saopštenju
2891 pregleda 3 komentar(a)
Detalj sa jednog od protesta, Foto: Beta/Luka Filipović
Detalj sa jednog od protesta, Foto: Beta/Luka Filipović

Odbor 1 od 5 miliona u Kragujevcu saopštio je na Fejsbuku da je odlučio da se do daljnjeg obustavi organizovanje protesta u tom gradu zbog koronavirusa.

"Kao odgovorni građani dužni smo da brinemo o svima vama koji ste sa nama u ovoj borbi skoro godinu ipo dana. Zato je odbor protesta odlučio da do daljeg obustavi organizovanje protesta", saopšteno je.

Upućena je molba da se prate savjeti savjesnih ljekara u preventivnoj borbi protiv koronavirusa.

"Poštovani sugrađani, iako su nas prije par dana pozivali na šoping u Italiju i uvjeravali da su nikada spremniji, broj oboljelih se povećava iz dana u dan. Jasno nam je da nas kao i do sada za sve lažu i igraju se našim životima", navodi se u saopštenju.

Na kragujevačkom Đačkom trgu do sada je održano 50 protesta 1 od 5 miliona protiv aktuelne vlasti u Srbiji i za bojkot predstojećih izbora.

Bonus video: