POZVANA HITNA POMOĆ, DATA JOJ INJEKCIJA ZA SMIRENJE

Bivša makedonska tužiteljka Janeva skinula se u donji veš u Državnom zavodu za reviziju

Janeva je kao odgovorno lice nekadašnjeg Specijalnog tužilaštva u Državni zavod za reviziju pozvana na predstavljanje revizorskog izvještaja o isplati visokih bonusa koje je ispatila sebi i saradnicima u Specijalnom tužilaštvu

28726 pregleda 87 reakcija 10 komentar(a)
Katica Janeva, Foto: Screenshot/Youtube
Katica Janeva, Foto: Screenshot/Youtube
Ažurirano: 03.06.2020. 19:09h

Bivša makedonska specijalna tužiteljka Katica Janeva danas se u skinula u donji veš u Državnom zavodu za reviziju, dok su revizori predstavljali nalaze finansijskog rada Specijalnog tužilaštva za prisluškivane razgovore.

Kako je objavila Televizija Telma, Janeva je policajcima koji su je doveli iz kućnog pritvora gdje se nalazi kao drugooptužena u slučaju "Reket", rekla da je dosta, počela da se skida i na kraju ostala u donjem vešu.

Odmah je pozvana hitna pomoć koja je bivšoj tužiteljki dala injekciju za smirenje, pa je prebačena u stan u kojem izdržava sudsku mjeru "kućni pritivor".

Janeva je u Državni zavod za reviziju pozvana kao odgovorno lice nekadašnjeg Specijalnog tužilaštva na predstavljanje revizorskog izvještaja, čemu je prisusvovao i tužilac Tužilaštva za organizovani kriminal koje vodi predistragu o isplati visokih bonusa koje je ona ispatila sebi i saradnicima u Specijalnom tužilaštvu.

Specijalno tužilaštvo za prisluškivane razgovore, na čijem čelu je Janeva bila od osnivanja prije pet godina, rasformirano je nakon što je krajem ljeta prošle godine osumnjičena u slučaju "Reket" i stavljena u pritvor.

Preporučujemo za Vas