"80 odsto mladih"

Srbija: Pokret "Jedan od pet miliona" predao listu za izbore, kažu da su bili izloženi opstrukcijama

"U Zaječaru je djevojka dala potpis i sjutradan je dobila otkaz. Pozvala nas je i rekla da se nije pokajala zbog te odluke. Ovo govori o sistemu koji treba da mijenjamo", rekla je predstavnica pokreta Valentina Reković

164 pregleda 0 komentar(a)
Reković, Foto: BETAPHOTO
Reković, Foto: BETAPHOTO

Predstravnici pokreta "Jedan o pet miliona" predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) potpise podrške građana njihovoj izbornoj listi na kojoj je sto kandidata za poslanike u Skupštini Srbije, a među njima su 80 odsto mladi.

Predstavnica tog udruženja Valentina Reković izjavila je da je "Jedan od pet miliona" obišao za 15 dana više od 15 gradova i da je bio izložen opstukcijama.

Kako je navela, tokom prikupljanja potpisa u Loznici i Smedervskoj Palanci funkcioneri tih opština stajali su u blizini prostorija "Jedan od pet miliona" i gledali ko daje potpise podrške.

Takođe, dodala je Reković, funkcioneri Narodne stranke, u Novom Sadu, danonoćno su bili u blizini pokreta kao i predstavanici Demokratske stranke u Aranđelovcu.

"U Zaječaru je djevojka dala potpis i sjutradan je dobila otkaz. Pozvala nas je i rekla da se nije pokajala zbog te odluke. Ovo govori o sistemu koji treba da mijenjamo", rekla je Reković.

Preporučujemo za Vas