Vučić: Mladić sa kojim je slikan moj sin je navijač, a ne kriminalac

Predsjednik Srbije je rekao da se protiv njegovog sina vodi "hajka" koja ne traje od juče, i da je trpio strašne uvrede i kada je bio bolestan od koronavirusa

5851 pregleda 23 reakcija 15 komentar(a)
Vučić, Foto: BETAPHOTO
Vučić, Foto: BETAPHOTO

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je mladić sa kojim je slikan njegov sin Danilo samo navijač Partizana, a ne pripadnik "Kavačkog klana" i da nikad nije gonjen niti osuđen zbog droge, nego da se tereti za tuče.

On je gostujući na TV Prva rekao da se protiv njegovog sina vodi "hajka" koja ne traje od juče, i da je trpio strašne uvrede i kada je bio bolestan od koronavirusa.

"Ja im kažem uzmite mene, ja sam bio mnogo gori od tih koje pominjete, ne postoji nijedan Zvezdin i Partizanov navijač kojeg nisam poznavao i moji roditelji su imali problema sa mnom, a ja sa Danilom nemam", rekao je Vučić i istakao da njegov sin radi u običnoj prodavnici za platu od 550 eura i ne radi sa drogom.

Predsjednik Srbije je rekao da se na njegovu djecu "okomila" mafija i tajkuni koji imaju mnogo para i ulažu milijarde u borbu protiv njega, jer nije želio da sa njima formira zajedničku vladu.

Vučić je takođe rekao da su mu došli predstavnici i sa zapada i iz Rusije sa predlogom da se formira prelazna vlada, ali da je on to odbio.

On nije želio da pominje imena, ali je rekao da je riječ o tajkunima koji imaju "pare i medije".

Dodao je da ne razumije šta je strašno u tome što je djeci lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa prije nekog vremena sa razglasa puštena pjesma sa uvredama o njihovom ocu, jer to njemu, kako je rekao, rade svaki dan sa svih televizija.

Oni, kako je rekao, znaju da za njih niko neće da glasa nikad, i sada pokušavaju da "emotivno slome Vučića jer znaju koliko voli svoju djecu", iako "nije dobar otac i ne umije da uzvrati ljubav".

Istraživačka mreža Krik objavila je fotografiju na kojoj je Danilo Vučić u društvu vođe navijačke grupe Aleksandar Vidojević koji se pominje i kao pripadnik Kavačkog kriminalnog klana.

Novinarki KRIK-a Bojani Pavlović prije dva dana, pošto je slikala Danila Vučića u društvu s Vidojevićem, telefon je oduzeo nepoznati muškarac, a poslije kraće rasprave aparat joj je uz odobrenje Vidojevića vraćen.

Bonus video: