U Beogradu obavezne maske i u noćnim klubovima

Predsjednica Vlade upoznala je vlasnike i zakupce noćnih klubova, te vlasnike tržnih centara u Beogradu da od sjutra neće biti dozvoljen ulazak ni u jedan zatvoreni objekat u Beogradu bez zaštitne maske

5111 pregleda 259 reakcija 2 komentar(a)
Ana Brnabić na sastanku, Foto: BETAPHOTO
Ana Brnabić na sastanku, Foto: BETAPHOTO

U Beogradu je od sjutra obavezno nošenje maski u svim zatvorenim objektima, a tu spadaju i noćni klubovi i tržni centri.

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se sa predstavnicima udruženja noćnih barova i klubova i predstavnicima tržnih centara u Beogradu, a tema sastanka bile su nove mjere u cilju suzbijanja zarazne bolesti COVID-19, koje su od sjutra na snazi u prestonici.

Predsjednica Vlade upoznala je vlasnike i zakupce noćnih klubova, te vlasnike tržnih centara u Beogradu da od sjutra neće biti dozvoljen ulazak ni u jedan zatvoreni objekat u Beogradu bez zaštitne maske.

Kako je saopšteno iz Vlade, usaglašen je stav da se sve mjere donijete u cilju zaštite zdravlja ljudi moraju poštovati.

"Vlada Srbije, kao i privrednici, saglasni su da je zdravlje građana na prvom mjestu i da će uložiti sve napore kako bi, uz poštovanje svih mjera, privreda mogla i dalje da funkcioniše", rekla je Brnabić.

"Vlada će nastaviti da prati razvoj epidemiološke situacije u čitavoj zemlji i sve epidemiološke mjere prilagođava zaštite zdravlja građana" navedeno je u saopštenju Vlade.

Bonus video: