OSUMNJIČENI ZA KRIJUMČARENJE MIGRANATA

Dva Turčina pobjegla iz karantina u Skoplju niz čaršav

Skopskoj policiji je sinoć oko 22.30 prijavljeno da je primjećen čaršav između drugog i prvog sprata na prozoru zavezan kao improvizovano uže

4979 pregleda 3 komentar(a)
Skoplje, Foto: Shutterstock.com
Skoplje, Foto: Shutterstock.com

Dva mlada državljana Turske, od kojih je jedan pozitivan na kovid 19, pobjegla su iz državnog karantina u hotelu u Skoplju koristeći čaršav kao improvizovano uže, saopštila je danas policija.

Kako se navodi, ta dva turska državljana, stara 22 i 24 godine, osumnjičeni su za krijumčarenje migranata, ali su zbog toga što je jedan pozitivan na koronavirus, upućeni u državni karantin trećeg jula.

Skopskoj policiji je sinoć oko 22.30 prijavljeno da je primjećen čaršav između drugog i prvog sprata na prozoru zavezan kao improvizovano uže.

Prilikom provjere soba policajci su, navodi se, konstatovali da u dvije sobe nema turskih državljana A.J.(22) i A.B.(24).

Ta dva Turčina, osumnjičena za krijumčarenje migranata su 3. jula sa Graničnog prelaza Bogorodica sprovedeni u državni karantin u Skoplju, jer jedan od njih ima pozitivan test na kovid 19, navodi policija, ističući da se za bjegucima traga.

Preporučujemo za Vas