Rebić: Uhapšene 42 osobe u Beogradu, među njima i napadač na novinara

On je rekao da se policajac koji je zadobio prelome obje noge nalazi u bolnici, kao da je i neki broj njih na kućnom liječenju

7457 pregleda 2 komentar(a)
Rebić, Foto: Betaphoto
Rebić, Foto: Betaphoto

Direktor srbijanske policije Vladimir Rebić rekao je da su protesti u subotu bili mirni, a da je policija nastavila da procesuira demonstrante koji su pravili nerede.

"Sinoćni protesti su bili značajno manje burni u odnosu na one prethodne. Manji incidenti su se desili na kraju protesta, zbog kojih je poliicja morala da interveniše", rekao je Rebić u uključenju za Tv Prva.

"Juče su tokom cijelog dana uhaopšena 42 lica na području Beograda, i zbog sinoćnjeg nereda i zbog prethodnih dana", saopštio je direktor policije.

On je dodao da je uhapšen i napadač na novinara televizije N1 Petra Gajića.

"Mi smo uhapisli 14 lica zbog napadana policiju, a samo jedno lice je maloljetno, što opovrgava ono što se govori da su hapšena deca", naveo je Rebić i dodao da je policija pokazala uzdržanost i stpljivost prilikom vandalskih napada pojedinih učesnika ovih skupova.

On je rekao da se policajac koji je zadobio prelome obje noge nalazi u bolnici, kao da je i neki broj njih na kućnom liječenju.

Bonus video: