Dragan Marković Palma: Ivica Dačić je drugi Tito u Srbiji

Po njegovim riječima, koalicija SPS-JS ima najboljeg kandidata za gradonačelnika, Aleksandara Antića koji "ima veliko iskustvo, zna kako se dovode investitori, nema nijednu mrlju
66 pregleda 4 komentar(a)
Dragan Marković Palma, Foto: Betaphoto
Dragan Marković Palma, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 13.01.2018. 13:22h

Predsjednik stranke "Jedinstvena Srbija" (JS) Dragan Marković - "Palma", ocijenio je danas da je koalicija JS i Socijalističke partije Srbije (SPS) "mali šraf" bez kojeg Beograd ne bi izgledao kako danas izgleda, a ocijenio je i da je lider SPS Ivica Dačić "drugi Tito u Srbiji".

Marković je na sjednici beogradskog odbora SPS-a kazao da bez te koalicije u Srbiju ne bi dolazili investitori.

"Mi smo koalicija koja ne laže, i koja nikada nije izdala svoje građane i Srbiju. Mi smo državotvorna, a ne kumovska koalicija i trajaćemo bar još 100 godina", rekao je Marković.

Po njegovim riječima, koalicija SPS-JS ima najboljeg kandidata za gradonačelnika, Aleksandara Antića koji "ima veliko iskustvo, zna kako se dovode investitori, nema nijednu mrlju.

"Otkad je on ministar rudarstva i energetike, nije bilo dana, a da Srbija nije imala struju", kazao je Marković.

On je naveo da će se koalicjija SPS-JS boriti za socijalnu pravdu, zapošljavanje, a protiv "bijele kuge", da će posebno voditi računa o penzionerima.

"Danas je situacija u Beogradu bolja nego ranije, ali će biti još bolja kada mi pobijedimo na izborima. Ovo nisu izbori za predsjednika Srbije, već za budućnost Beograda, a mi imamo najboljeg kandidata", ponovio je Marković.

Bonus video: