"demokratija, šta češ"

Dodik prijeti Banjaluci nakon poraza: Prekinućemo sve investicije sa republičkog nivoa

"Mislim da je ovo velika greška onih koji su smatrali da imaju svoje pravo na ovaj način... Ja im neću oprostiti ovo što su uradili Igoru", kazao je Dodik

38053 pregleda 202 reakcija 120 komentar(a)
Dodik, Foto: Shutterstock
Dodik, Foto: Shutterstock

Milorad Dodik, predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), rekao je danas na konferenciji za novinare da neće oprostiti građanima Banjaluke koji nijesu ukazali povjerenje izbornom kandidatu iz te partije, Igoru Radijičiću.

Podsjećamo, na lokalnim izborima u Banjaluci juče je pobjedu odnio zajednički kandidat Partije demokratskog progresa (PDP) i Srpske demokratske partije (SDS) Draško Stanivuković.

"On (Draško Stanivuković) ima svoje nadležnosti, predstavlja grad, nek' se šepuri, radi. On je rekao da će penzioneri i đaci dobiti besplatan gradski prevoz. Tu ćemo odluku odmah podržati, neka predloži, al', da vidimo kako će finansirati, da vidimo kako će subvencionisati gradsko grijanje koje smo mi finansirali godinama. Zašto bi mi to radili, imamo i drugih opština gdje treba pomoći da se grije. Prekinućemo sve investicije sa republičkog nivoa dok ne vidimo na koji će se način grad dalje politički razvijati. U svakom slučaju mislim da je ovo velika greška onih koji su smatrali da imaju svoje pravo na ovaj način... Ja im neću oprostiti ovo što su uradili Igoru. Ovo nije nikakva prijetnja, to je moj lični stav. Imam pravo na to. Uzeću svako biračko mjesto i gdje je god dobio gradonačelnik neka ide pa on rješava. Mi nećemo više. Demokratija, šta ćeš...", rekao je Dodik.