Vučević: Prijatelji u Budvi, super, imaju plaže, Egzit je naš, neka prave Sea Dance

"Pa gdje će (direktor festivala Dušan) Kovačević da ide iz Novog Sada, ne mogu to da prihvatim. Gde imaju bolje od Tvrđave i Dunava?", rekao je gradonačelnik, prenosi novosadski portal vesti 021.rs

13965 pregleda 10 komentar(a)
Vučević, Foto: Screenshot/Youtube
Vučević, Foto: Screenshot/Youtube

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je danas najavio da će razgovarati s organizatorima EXIT jer ima najava da bi taj muzički festival mogao da napusti Novi Sad što je ocijenio kao "nezamislivo".

Zagrebački "Jutarnji list" je, pozivajući se na neimenovani izvor, danas objavio da bi EXIT mogao da se preseli u Umag u Hrvatskoj ili u Budvu u Crnoj Gori.

U EXIT-u su indirektno potvrdili da bi to moglo da bude, nezadovoljni jer im država nije pomogla iako su zbog odlaganja ovogodišnjeg festivala pretrpjeli štetu od oko milion eura.

"Pa gdje će (direktor festivala Dušan) Kovačević da ide iz Novog Sada, ne mogu to da prihvatim. Gde imaju bolje od Tvrđave i Dunava?", rekao je gradonačelnik, prenosi novosadski portal vesti 021.rs.

"Ne mogu da zamislim Egzit van Novog Sada, to je za mene nezamislivo. Cijenim jako Umag i to sve, ali - kako bih rekao - imaju ATP turnir, a EXIT je naš. Prijatelji u Budvi, super, imaju plaže, EXIT je naš opet, neka prave Sea Dance, što je opet derivat EXIT-a. Zamoliću EXIT da i ne razmišlja o odlasku iz Novog Sada", najavio je Vučević.

Povezani članci

17. Novembar 2020.

Exit razmatra seljenje u Crnu Goru

Bonus video: