Vučić: Pozivam Zvicera da me ubije, neće mu biti slobode dok sam živ

Predsjednik Srbije tvrdi da je grupa Veljka Belivuka imala pomoć nekih ambasada

27364 pregleda 119 reakcija 118 komentar(a)
Vučić, Foto: Betaphoto
Vučić, Foto: Betaphoto

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je sinoć navodnom vođi kavačkog klana Radoju Zviceru da mu neće biti slobode dok je on živ.

Vučić je u gostovanju na Prvoj televiziji komentarisao snimke iz "bunkera" grupe Veljka Belivuka u Ritopeku. Na snimcima je bila i mašina za mljevenja mesa, za koju nadležni tvrde da je služila kriminalcima u vršenju krivičnih djela.

Kazao je da je na licu mjesta pronađeno mnogo DNK tragova.

"Ti ljudi su mučili, klali i mljeli ljude u industrijskim mješalicama za mljevenje mesa. To nije imalo veze sa navijanjem već sa drogom, politkom, biznisom i drugim stvarima", kazao je Vučić, kako prenosi B92.

Objasnio je i šta se dešavalo u Ritopeku.

"Jedan od tih koljača je slao Zviceru ćevape napravljene od ljudskog mesa. Zvicer se iznervira i kaže da hoće ćevape i onda mu ih oni naprave u industrijskoj mašini za mljevenje mesa", izjavio je. "Zovem Zvicera da me ubije, zato što mu slobode neće biti dok sam živ. Moraćeš da odgovaraš za ćevape", kazao je Vučić, kako navodi B92.

Predsjednik Srbije tvrdi i da je grupa Veljka Belivuka imala pomoć nekih ambasada. "Imali su mnoge štek stanove, uz pojedine ambasade, što je za mene bilo nevjerovatno".

Govorio i o sastanku sa Đukanovićem

Govorio je i o predstojećem samitu Brdo-Brioni gdje će se sastati sa liderima u regionu poput Mila Đukanovića i Zorana Milanovića.

"Moraću da dođem lijepo obučen. Slučajno se pogodilo da su to predsjednici, da su premijeri bilo bi malo drugačije. Braniću Srbiju, moram. Mislim da sam se sa Đukanovićem posljednji put vidio u Jerusalimu", izjavio je i dodao:

"Nemam nikakvog razloga da se brinem. Nikoga od njih nisam vrijeđao, a štitio sam interese svog naroda i to ću da nastavim da radim“, rekao je Vučić, dodajući da mogu da usvoje nešto ali bez Srbije, prenosi B92.

Bonus video: