Vulin nakon gađanja mišem: Vučić da raspiše izbore, Skupština Srbije da prestane bude igračka siledžija

"Dalje sramoćenje parlamenta i njegovo pretvaranje u mjesto nasilja i sukoba mogu da zaustave samo građani Srbije", naveo je Vulin u pisanoji izjavi dostavljenoj medijima
1 komentar(a)
Aleksandar Vulin, Foto: Betaphoto
Aleksandar Vulin, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 21.11.2017. 16:00h

Samo nekoliko dana nakon što je iz Srpske napredne stranke (SNS) poručeno da se neće ići na vanredne parlamentarne izbore, ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin poziva na njihovo raspisivanje.

Apel lidera Pokreta socijalista upućen je predsjedniku Srbije i lideru SNS Aleksandru Vučiću, nakon novog incidenta u Skupštini kada je šef poslanika Dveri Boško Obradović gađao kompjuterskim mišem Aleksandra Martinovića.

Vulin je Vučića pozvao da raspiše izbore jer "nema višeg državnog interesa nego da Skupština Srbije prestane da bude igračka siledžija".

Vulin je poručio i da sramoćenje parlamenta mogu da zaustave samo građani Srbije.

"Nakon napada sljedbenika Dimitrija Ljotića iz Dveri na Aleksandra Martinovića još jednom pozivam predsjednika Vučića da raspiše parlamentarne izbore. Dalje sramoćenje parlamenta i njegovo pretvaranje u mjesto nasilja i sukoba mogu da zaustave samo građani Srbije", naveo je Vulin u pisanoji izjavi dostavljenoj medijima.

Bonus video: