novi iskazi

Belivuk i Miljković koristili vilu koja je u vlasništvu Darka Šarića

Hrvatin je opisao kako su Belivuk i Miljković nakon ubistva Radojevića, njegov automobil prodali na Kosovu, ali i dodao da je i on dobio dio novca za likvidaciju, koji je preuzeo u kući u Lisičijem potoku kod Belog dvora

42528 pregleda 212 reakcija 7 komentar(a)
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Pripadnik grupe Veljka Belivuka, Bojan Hrvatin, u iskazu koji je ekskluzivno objavio NIN, navodi da da su uhapšeni vođa navijača Partizana i njegova desna ruka Marko Miljković koristili kuću osuđenog narko-bosa Darka Šarića, prenosi NOVA S.

Hrvatin je u iskazu izjavio pred inspektorima SBPOk, od 18. jula, izjavio da je u zatvoru upoznao Miloša Budimira, preko koga je po izlasku na slobodu uspostavio kontakt sa Belivukovom grupom, sa kojim je najpre krenuo da „radi“ drogu, a potom upoznao Miljkovića i Belivuka.

Do detalja je ispričao kako je djelovala ova grupa, te da je učestvovao u čak tri likvidacije – Milana Ljepoje, Gorana Veličkovića Goksija i Zdravka Radojevića.

Hrvatin je opisao kako su Belivuk i Miljković nakon ubistva Radojevića, njegov automobil prodali na Kosovu, ali i dodao da je i on dobio dio novca za likvidaciju, koji je preuzeo u kući u Lisičijem potoku kod Belog dvora.

„U kuću koju su koristili Veljko i Marko, a koju im je dao na korišćenje advokat Dejan Lazarević, a koja je vlasništvo Darka Šarića“, pričao je Hrvatin, prenosi NIN.

Inače, Dejan Lazarević je pravni zastupnik u postupcima koji se vode protiv Šarića pred Specijalnim sudom u Beogradu.

Riječ je o postupcima za pranje novca i trgovinu narkoticima. Šarić je predao srpskim vlastima 2014. godine, nakon što se godinama nalazio u bjekstvu.

Preporučujemo za Vas