Kovačević: Vidio sam Belivuka na terasi Predsjedništva; Vučić: To je vic

„Niko ne pita predsjednika Srbije kako je moguće da je toliko kivan na Belivuka, a da je do juče rasturao demonstracije", kazao je reditelj i potpredsjednik Narodne stranke

33238 pregleda 355 reakcija 28 komentar(a)
Kovačević, Foto: BETAPHOTO
Kovačević, Foto: BETAPHOTO
Ažurirano: 14.08.2021. 11:58h

Reditelj i potpredsjednik srbijanske Narodne stranke Siniša Kovačević rekao je da je jednom prilikom lično vidio Veljka Belivuka kako sjedi na terasi Predsjedništva Srbije.

„Niko ne pita predsjednika Srbije kako je moguće da je toliko kivan na Belivuka, a da je do juče rasturao demonstracije. Šta se to dogodilo preko noći. Ja sam lično prošao pored Velje Belivuka i vidio ga kako sjedi na terasi Predsjedništva. Ja, lično“, rekao je Kovačević u emisiji "Bez ustručavanja", kako prenosi Nova.rs.

On je dodao da je spreman da ide na poligraf ukoliko treba, ali da je ta mašina prilično "izbrukana".

„Da ga nisu toliko izdevalvirali i toliko izbrukali tu mašinu koja služi samo kao ispomoć u istrazi, nikako kao sudski relevantno sredstvo, naravno da bih otišao“, zaključio je potpredsjednik Narodne stranke.

"Ne mislim na to ozbiljno da odgovaram"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je, tokom obilaska radova na kovid bolnici u Novom Sadu, na pitanje o informacijama da se sretao sa Belivukom, kazao da je ta priča slična vicu.

"Ti vicevi da su na terasi vidjeli nekoga od Beluvukovih ljudi, ne mislim na to ozbiljno da odgovaram. Da ljudi znaju da je svako ko uđe u Predsjedništvo upisan i da se to sve evidentira. Tako da je to što pričaju kao neki vic, zato što su svi lažovi", kazao je Vučić, kako prenosi B92.

Bonus video: