Vučić: Danilo nije menadžer Vlahovića, KRIK želio da mi pošalje poruku da nisam dobar otac

"Nije menadžer, džabe njima što će to i sam fudbaler i ta menadžerska agencija da demantuje, oni će da nastave sa tim", rekao je Vučić

12237 pregleda 27 komentar(a)
Vučić, Foto: BETAPHOTO
Vučić, Foto: BETAPHOTO

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je juče na konferenciji za novinare da njegov sin Danilo nije menadžer fudbalera Dušana Vlahovića, kako je objavila italijanska "La Repubblica", ali i optužio KRIK da je, prenošenjem navoda italijanskog lista na Danilov rođendan, želio da njemu pošalje poruku da nije dobar otac i da je djetetu uništio život.

"Nije menadžer, džabe njima što će to i sam fudbaler i ta menadžerska agencija da demantuje, oni će da nastave sa tim", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinarke televizije Pink o tekstu KRIK-a u kome je prenijeto pisanje italijanske "La Repubblice" o tome da je Danilo Vučić u timu menadžera jednog od najtraženijih fudbalera Dušana Vlahovića.

"A što su baš izabrali njegov rođendan – valjda da bih ja sebi rekao kako nisam dobar otac i kako sam djetetu pokvario život i uništio. Jer ako je neko tekst objavio 8. oktobra a vi dočekate da gluposti u kojima inače ništa i ne piše objavite baš 1. decembra znajući da mu je tada rođendan, onda to je da bih ja zaključio konačno da nisam u stanju da svojoj djeci obezbijedim da mogu da žive kao i svi ostali", rekao je predsjednik.

"Ja sam na svog sina ponosan, on je vjerujem, dobar, pošten i odgovoran mladić koji radi u jednoj vinoteci u Beogradu", kazo je Vučić.

Vučić je ranije juče na svom instagram profilu objavio fotografiju sa sinom Danilom i porukom da su "za sve koji su danas napadali našu porodicu i iznosili laži o mom sinu, spremili smo veliku slavljeničku tortu".

Napadi na KRIK zbog prenošenja navoda italijanskih medija

Nakon što je KRIK prenio pisanje italijanskog lista "La Repubblica", predstavnici vlasti i vladajuće Srpske napredne stranke optužili su KRIK da laže i napada predsjednikovu porodicu.

Gnusne napade na KRIK iznijeli su Vladanka Malović predsjednica službe za informisanje SNS-a na zvaničnom tviter nalogu stranke, više ministara – Siniša Mali, Zlatibor Lončar, Irena Vujović, Nikola Selaković, Nebojša Stefanović, Maja Gojković, Branislav Nedimović, predsjednik pokrajinske vlade Igor Mirović, Jadranka Joksimović, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, kao i potpredsjednik glavnog odbora Vladimir Orlić.

U napadima su otišli toliko daleko da su tvrdili da je KRIK ubijedio "La Repubblica" da objavi ovu vijest, a potom je danas prenio u Srbiji.

Italijanska "La Repubblica" objavila je početkom oktobra da su agenti Dušana Vlahovića, među kojima je navodno i mladi Vučić, zaslužni što je srpski napadač odbio ponudu fudbalskog kluba Fiorentina iz Firence, u kome je igrao prethodne tri godine, da produži ugovor.

KRIK je pred objavljivanje teksta kontaktirao zvanične agente Vlahovića – agenciju "International Sports Office" iz Beograda i njenog direktora Darka Ristića koji su negirali da je Vučić zaposlen kod njih, pa samim tim i Vlahovićev agent.

Ista reakcija novinarima KRIK-a stigla je i od Suzane Vasiljević, predsjednikove savjetnice za medije, koja je navela da je italijanski list objavio izmišljotine i navela da će savjetovati Danila Vučića da ih tuži.

Bonus video: