Vulin: Previše se smrti u regionu vezuje za ime Đukanovića

Ministar unutrašnjih poslova Srbije je dodao da su kavački i škaljarski klan "najuspješniji izvozni proizvod Đukanovićeve Crne Gore" iz koje je, kako je dodao "izvezeno više kokaina nego pršuta, više cigareta nego vina"

29990 pregleda 32 reakcija 32 komentar(a)
Foto: Betaphoto
Foto: Betaphoto

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da se "previše smrti" u regionu vezuje za ime predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića da bi se "olako prešlo" preko njegovih izjava o predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koje su "jedva prikrivena prijetnja".

"Ne znam kako se Đukanović prepoznao u političkom šefu Radoja Zvicera, ali znam da Zvicer bez političkog šefa ne bi bio najveći narko-diler u ovom dijelu svijeta", rekao je Vulin, a saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

On je dodao da su kavački i škaljarski klan "najuspješniji izvozni proizvod Đukanovićeve Crne Gore" iz koje je, kako je dodao "izvezeno više kokaina nego pršuta, više cigareta nego vina".

Vulin je kazao da "razumije" Đukanovićevu "mržnju prema uspješnoj Srbiji i Aleksandru Vučiću", ali i da Đukanović mora da razumije da su vremena u kojima je "on vladao Srbijom sa vračarskim montenegrinima zauvijek prošla".

Đukanović je ranije danas izjavio da smatra da temu atentata na Vučića na političkoj i medijskoj sceni Srbije i Crne Gore "spinuje jedan broj ljudi bolesnog uma" i da zato "izmišljotine" o njegovoj navodnoj ulozi u "stvarnoj ili izmišljenoj pripremi atentata" odbacuje sa "podsmijehom i najdubljim prezirom".

Bonus video: