Kiša izazvala haos u Rijeci: Centar grada potopljen, nije bezbjedno za vožnju

Trgovački centar "Tower" je na više mjesta poplavljen, a u nekoliko navrata došlo je i do kraćih nestanaka struje
79 pregleda 0 komentar(a)
Rijeka, padavine, Foto: Https://www.facebook.com/RIMETEO/
Rijeka, padavine, Foto: Https://www.facebook.com/RIMETEO/
Ažurirano: 22.10.2017. 20:18h

Pogoršanje vremena praćeno jakom kišom zahvatilo je u nedjelju velik dio Hrvatske, a na području Rijeke padavine su već prvog dana prouzrokovale probleme - potopljen je centar grada, a na terenu su brojne vatrogasne ekipe, javlja portal 24sata.

Zvonimirovom ulicom u Rijeci sliva se bujica, podvožnjak kod brodogradilišta 3. maj je pod vodom, Krešimirova ulica koja spaja Mlaku i Žabicu našla se takođe pod vodom te je bila izuzetno opasna za vožnju zbog brojnih izbijenih šahti, a slična situacija bila je i u Ulici J. P. Kamova gdje su stanari sami krenuli u akciju odčepljavanja šahti, javlja portal Fiuman.

Trgovački centar "Tower" je na više mjesta poplavljen, a u nekoliko navrata došlo je i do kraćih nestanaka struje. Zbog toga je zatvorena i bioskopska dvorana.

Kolika je materijalna šteta vjerojatno će se utvrđivati tek tokom ponedjeljka, piše 24 sata.

Kiša je danas u Rijeci počela da pada prijepodne, a pojačala je nakon 16 sati.

Stranica Meteoalarm je danas za područje Rijeke izdala narandžasto upozorenje i najavu obilne kiše, te bujične poplave, odnosno jaku buru s mjestimično olujnim udarima.

Kiša je u nekim dijelovima prešla u snijeg.

Kiša će padati i u ponedjeljak

Isto je upozorenje za Rijeku na snazi i u ponedjeljak, a vjetar bi trebao još malo pojačati. Kiša će padati još cijelu noć i ponedjeljak prijepodne, a dobra je vijest da će se sutra poslijepodne vrijeme proljepšati i biti stabilno i sunčano, ali ne i pretoplo, piše 24 sata.

Bonus video: