Udruženja Crnogoraca Kosova: Ne glasajte za Vučića

"Aleksandar Vučić, njegov idol i politički otac Vojislav Šešelj, Ivica Dačić i njihove političke sluge kao niko do sada degradirali su i ponizili pravoslavni živalj na Kosovu i najumnije među nama"

6752 pregleda 26 reakcija 16 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Predsjednik Udruženja Crnogoraca Kosova, Slobodan Vujičić pozvao je danas birače sa Kosova da na predstojećim izborima ne glasaju za Srpsku naprednu stranku (SNS), Socijalističku partiju Srbije (SPS) i Srpsku radikalnu stranku (SRS).

"Aleksandar Vučić, njegov idol i politički otac Vojislav Šešelj, Ivica Dačić i njihove političke sluge kao niko do sada degradirali su i ponizili pravoslavni živalj na Kosovu i najumnije među nama. Razorili su nam institucije, univerzitet, osnovno i srednje obrazovanje, zdravstvo i porodicu. Zbog svega toga pozivamo Crnogorce i Srbe na Kosovu i one u izbjeglištvu da ni po koju cijenu ne glasaju za ovaj kleptokratski i diktatorski trojac", saopštio je Vujičić.

Po njegovim riječima, glas za njih je "glas za otrovanu, kriminalnu i zarobljenu Srbiju".

"Glas za njih je glas za Zvonka Veselinovića, Milana Radoičića, Veljka Belivuka i ostale slične njima koji odlučuju o našim životima. Moramo da znamo da niko od nas nema pravo da trguje sa srećom onih koji su tek u kolijevci. Zato, izađite masovno na izbore 3. aprila i glasajte za slobodnu, zdravu i prosperitetnu Srbiju", zaključio je predsjednik Udruženja Crnogoraca Slobodan Vujičić.

Bonus video: