VIDEO Pretučen lider PSG Pavle Grbović; RIK: U Čačku napadnut poslanik SNS-a

Incident se dogodio ispred mjesnog odbora Srpske napredne stranke u beogradskom naselju Nova Galenika

24323 pregleda 13 komentar(a)
Foto: screenshot
Foto: screenshot
Ažurirano: 03.04.2022. 14:07h

Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović napadnut je danas ispred mjesnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u beogradskom naselju Nova Galenika, prenosi N1.

Tu vijest potvrdio je i predsjednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević. On je na konferenciji za novinare rekao da je Grbović napadnut, ali i istakao da do tog napada nije došlo na biračkom mjestu, prenosi RTS.

Portal navodi da je taj mjesni odbor udaljen oko 300 metara od škole u kojoj se nalaze sva biračka mjesta. Kako je javio reporter N1, na toj lokaciji je sada mirno i prisutna su dva patrolna vozila policije, kao i više inspektora.

Grbović je rekao da se njegovi napadači nalaze u prostorijama mjesnog odbora SNS-a kao i u prostorijama mjesne zajednice Nova Galenika, prenosi N1. Grbović kaže i da policija ne smije da uđe da ih identifikuje.

Grbović je, kako je rečeno portalu Nova.rs, "primijetio da pripadnici SNS-a koriste paralelne biračke spiskove, nakon čega su ga njih desetorica napali.

Dimitrijević je rekao da se dogodio još jedan napad, i to na poslanika Srpske napredne stranke u Čačku.

"Došlo je do napada na Batu Jugovića u Čačku. On je, inače, poslanik SNS. O tome je obaviještena policija i vjerujemo da će nadležni državni organi kvalitetno uraditi svoj posao", poručio je Dimitrijević, kako prenosi RTS.

Bonus video: