Janković: Opozicija gotovo sigurno pobijedila u Beogradu; Jovanović: Prvo ćemo razgovarati sa kolegama iz opozicije

"Na stranu politika u Beogradu, djela i nedjela u Beogradu, ima nešto što se tiče šireg konteksta, prevelika moć, očigledno SNS ne umije da se nosi sa ovolikom koncentacijom moći, mislim da bi za sve nas bilo bolje da se to uravnoteži", rekao je Jovanović

23012 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kandidat Ujedinjenih za pobjedu Beograda Vladeta Janković kazao je da je opozicija gotovo sigurno izvojevala pobjedu u glavnom gradu Srbije.

Janković je kazao da je na lokalnim izborima u Beogradu glasalo oko 925.000 građana.

Miloš Jovanović iz koalicije NADA izjavio je za N1 da će ta koalicija, ukoliko u Beogradu bude "jezičak na vagi", prvo razgovarati sa kolegama iz opozicije.

"Na stranu politika u Beogradu, djela i nedjela u Beogradu, ima nešto što se tiče šireg konteksta, prevelika moć, očigledno SNS ne umije da se nosi sa ovolikom koncentacijom moći, mislim da bi za sve nas bilo bolje da se to uravnoteži", rekao je Jovanović.

Kazao je i da postoje indicije i da može biti izvjesno da oni budu taj jezičak na vagi u Beogradu.

"Rekli smo jasno da ćemo u tom slučaju prvo razgovarati sa kolegama iz opozicije. Ako se potvrdi da smo jezičak na vagi, to će biti dobro, ja sam rekao da bih rado prihvatio tu odgovornost, međutim, prema procjenama CeSida, možda to ne bude tako", rekao je Jovanović dodajući da treba sačekati konačne rezultate.

Bonus video: