Zavetnici uspjeh na izborima u Srbiji posvetili Amfilohiju, litijama u Crnoj Gori....

Nositeljka liste Milica Đurđević Stamenkovski kazala da njihov ulazak u parlament Srbije znači "da neće biti predaje Kosova, sankcija Rusiji, kao ni ulaska Srbije u NATO..."

16647 pregleda 87 reakcija 12 komentar(a)
Milica Đurđević Stamenkovski, Foto: Facebook/Srpska stranka Zavetnici
Milica Đurđević Stamenkovski, Foto: Facebook/Srpska stranka Zavetnici

Nositeljka liste Srpska stranka Zavetnici - Milica Đurđević Stamenkovski kazala je da "uspjeh" na parlamentarnim izborima u Srbiji posvećuje, između ostalog "mitropolitu Amfilohiju, litijama u Crnoj Gori"...

Ona je, kako je javio reporter RTS-a, kazala da je njihov veliki uspjej prelazak cenzusa na parlamentarnim izborima u Srbiji...

Novinar RTS-a kazao je da je Đurđević Stamenkovski na konferenciji za novinare kazala da uspjeh na izborima posvećuje "Amfilohiju, litijama u Crnoj Gori, srpskom narodu na Kosovu i Republici Srpskoj..."

Navela je i da ulazak Zavetnika u parlament Srbije znači "da neće biti predaje Kosova, sankcija Rusiji, kao ni ulaska Srbije u NATO...".

Zavetnici su na konferenciji za novinare kazali i da neće ulaziti "sa bilo kim u koaliciju na republičkom nivou".

Prema preliminarnim rezultatima CeSID-a na na osnovu 88,2% obrađenog uzorka, Zavetnici su na parlamentarnim izborima osvojili 10 mandata.

U nedjelju su u Srbiji održani parlamentarni, predsjednički, kao i izbori za lokalne skupštine u Beogradu, Boru i još 12 opština.

Bonus video: