Đilas: Dobio sam poziv, sastanak sa Vučićem sjutra

"Treba biti svjestan da i u slučaju da do toga dođe, s obzirom na stav pojedinih opozicionih stranaka da neće da sarađuju sa nama, neće biti moguće formirati vlast u Beogradu u skladu sa voljom koju su Beograđani pokazali na izborima"

4080 pregleda 3 komentar(a)
Đilas, Foto: Shutterstock
Đilas, Foto: Shutterstock

Predsjednika Stranke slobode i pravde Dragan Đilasa saopštio je da je dobio poziv iz kabineta Aleksandra Vučića i da će se sastanak održati u predsjedništvu Srbije u ponedjeljak u 16 časova.

"Tema razgovora će biti rješavanje političke krize u Beogradu", izjavio je Đilas i dodao da predstavnici njegove koalicije u GIK-u nastavljaju borbu za ponavljanje izbora na određenom broju izbornih mjesta.

"Treba biti svjestan da i u slučaju da do toga dođe, s obzirom na stav pojedinih opozicionih stranaka da neće da sarađuju sa nama, neće biti moguće formirati vlast u Beogradu u skladu sa voljom koju su Beograđani pokazali na izborima. Zato je jedino rješenje održavanje novih izbora koji bi morali da proteknu u drugačijoj atmosferi i bez nepravilnosti, koje su i ovoga puta zabilježene u velikom broju", naveo je Đilas.

Bonus video: