Sahranjeno deset žrtava masovnih ubistava u Beogradu i okolini Smedereva

U Srbiji je trodnevna žalost koja je počela u petak, 5. maja, a koju je Vlada Republike Srbije proglasila zbog masovnog ubistva u beogradskoj osnovnoj školi. Dan nakon tragedije u Beogradu, dogodilo se novo masovno ubistvo u selima u okolini Mladenovca i Smedereva

37533 pregleda 426 reakcija 21 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

U Malom Orašju kod Smedereva, gdje je U. B. (21) u noći 4. maja iz kalašnjikova ubio osam osoba, danas su na lokalnom groblju sahranjeni M. M. (18), N. M. (15), L. M. (20), N. S. (19) i A. M. (17).

Kako prenose mediji, u Beogradu su danas sahranjene i žrtve učenika sedmog razreda K. K. u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, ubijene 3. maja tokom časa u toj školi - K.M. (14) u 11.30 na Novom groblju, E.K. (14) u 12.00 na Centralnom groblju, A.D (14) u 14.45 na Novom bežanijskom groblju, M.A. (14) u 15.30 na Novom groblju.

Srbija sahrane
foto: Reuters

Na Lešću je sahranjen radnik obezbeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar", Dragan Vlahović (51).

Najavljeno je da će u ponedjeljak na beogradskom Novom groblju biti još dvije sahrane žrtava masovnog ubistva u školi, A.B. u 15.00 sati i A.Č. u 16.00 sati.

Srbija sahrane
foto: Reuters

U Srbiji je trodnevna žalost koja je počela u petak, 5. maja, a koju je Vlada Republike Srbije proglasila zbog masovnog ubistva u beogradskoj osnovnoj školi, u kojoj je učenik hicima iz očevog pištolja ubio osam učenika i radnika obezbjeđenja, a ranio još šest učenika i nastavnicu.

Dan nakon toga u Srbiji se dogodilo novo masovno ubistvo, kada je U. B. iz kalašnjikova u selima u okolini Mladenovca i Smedereva ubio osam, a ranio 14 mladih.

Bonus video: