Vučić: Hvala svima. I onima koji su mi prijetili vješanjem i onima koji su mi slali poruke podrške

"Vrijeme je da se ujedinimo u pokušaju da naša zemlja ide naprijed, u pokušaju da podignemo stopu rasta, da spustimo zaustavljenu inflaciju ispod osam odsto", naveo je Vučić

9226 pregleda 26 reakcija 26 komentar(a)
Vučić, Foto: Reuters
Vučić, Foto: Reuters

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je sinoć građane na jedinstvo, kako je naveo, u pokušaju da Srbija ide naprijed.

On je u video objavi na Instagramu, poslije petog protesta "Srbija protiv nasilja", rekao da je poziv uputio svim ljudima.

"Vrijeme je da se ujedinimo u pokušaju da naša zemlja ide naprijed, u pokušaju da podignemo stopu rasta, da spustimo zaustavljenu inflaciju ispod osam odsto", naveo je Vučić.

Prema njegovim riječima, to je potrebno da bi se obezbijedio bolji životni standard ljudi.

"Sve naše razlike da pretočimo u naše prednosti, demokratske prednosti, ali da počnemo da se bavimo ozbiljnim problemima. Mi koji moramo, situacijom na Kosovu i Metohiji, ali i svi drugi da uradimo sve što možemo da naša zemlja ubrzano ide naprijed", rekao je on.

Vučić je istakao da je to "poziv svim ljudima u Srbiji, bez obzira na razlike".

"Hvala svima. I onima koji su mi prijetili vješanjem i onima koji su mi slali poruke podrške. Samo zajedno možemo u budućnost koja će značiti bolji život za naš narod", kazao je Vučić.

Bonus video: