Beograd: U stanu pronađeni djelovi tijela, uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Kako prenose beogradski mediji, uhapšeni mladić je priznao zločin, a ubijena djevojka je navodno N.M. iz Kovilja koja je nestala prije dvije nedjelje u Beogradu

10617 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U centru Beograda dogodilo se ubistvo, a policija je u jednom stanu pronašla tijelo djevojke, potvrđeno je danas agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

Tijelo je pronađeno u stanu u Ulici cara Lazara 11a, a mladić za koga se sumnja da je počinio taj zločin je uhapšen, rekli su iz policije.

MUP Srbije saopštio je naknadno da je uhapšen O.D. (33) u čijem su stanu u Beogradu danas pronađeni "djelovi ljudskog tijela".

Policija sumnja da je O.D. ubio žrtvu, čiji će identitet biti utvrđen nakon DNK analize na Institutu za sudsku medicinu.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo na svirep i podmukao način, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Kako prenose beogradski mediji, uhapšeni mladić je priznao zločin, a ubijena djevojka je navodno N.M. iz Kovilja koja je nestala prije dvije nedjelje u Beogradu.

Bonus video: