Suspendovana policajka iz Gradačca zbog povezanosti sa trostrukim ubicom Nerminom Sulejmanovićem

Policajka iz Gradačca se sada sumnjiči i za povezanost sa drugim kriminogenim osobama za šta su, navodno, pronađeni dokazi

8353 pregleda 84 reakcija 1 komentar(a)
Foto: Printscreen/Youtube
Foto: Printscreen/Youtube

Policijska službenica iz Gradačca Dženana Selimović je suspendovana sa radnog mjesta u tamošnjoj policijskoj upravi, zbog povezanosti koju je imala sa trostrukim ubicom Nerminom Sulejmanovićem.

To je nezvanično je potvrđeno za Klix.ba.

Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona danas je pokrenula disciplinski postupak protiv Selimović, a na osnovu kojeg je odlučeno da se izvrši njena suspenzija sa radnog mjesta.

Policajka iz Gradačca se sada sumnjiči i za povezanost sa drugim kriminogenim osobama za šta su, navodno, pronađeni dokazi.

Nakon brutalnog ubistva Nizame Hećimović, a koje je počinio njen nevjenčani suprug Nermin Sulejmanović u vezu s mogućim otkrivanjem lokacije na kojoj se nalazila žena dovedena je Selimović.

Kako je Klix.ba ranije objavio, na osnovu informacija iz istrage, utvrđeno je da Selimović nije otkrila lokaciju jer sa takvom informacijom nije raspolagala.

Međutim, nezvanično saznajemo da je utvrđeno da je ona od ranije imala određenu povezanost sa Sulejmanovićem, ali da se ni u kojem kontekstu ne može dovesti u vezu sa tragičnim događajem iz Gradačca.

Detalje o tome na koji način je policijska službenica bila povezana sa Sulejmanovićem, trebalo bi da budu javnosti saopšteni uskoro. To je na Tužilaštvu Tuzlanskog kantona, kao i utvrđivanju kanala posredstvom kojeg je trostruki ubica saznao lokaciju njegove nevjenčane supruge.

Bonus video: