Kosovski ministar objavio snimke vile Radoičića, nazvao ga "Pablom Eskobarom regiona"

"Pod maskom branilaca građana, on i njegovi saradnici postali su multimilioneri na štetu zakona, države i drugih građana", kazao je Dželjalj Svečlja

46372 pregleda 318 reakcija 51 komentar(a)
Foto: Facebook/Xhelal Sveçla
Foto: Facebook/Xhelal Sveçla

Ministar kosovske policije Dželjalj Svečlja objavio je video snimke vile sad već bivšeg potpredsjednika Srpske liste Milana Radoičića na obali jezera Gazivode i tom prilikom ga nazvao "Pablom Eskobarom regiona".

„Teroristički napad sa kojim se suočila kosovska policija u selu Banjska biće detaljno i do kraja istražen. Кosovska policija je, u skladu sa sudskim nalogom, danas izvršila raciju stana Milana Radoičića, njegove vile na Ujmanskom jezeru“, napisao je Svečlja na svom Fejbuk profilu.

Radoičić je preuzeo danas na sebe cjelokupnu odgovornost za dešavanja u selu Banjska na sjeveru Kosova.

„Čak i po slikama koje se mogu vidjeti, očigledno je da ovo nije nikakav 'borac za slobodu', već Pablo Eskobar regiona. Pod maskom branilaca građana, on i njegovi saradnici postali su multimilioneri na štetu zakona, države i drugih građana. Stoga je neophodno da se istraži mjesto zločina svih ovih godina na sjeveru zemlje uz svu imovinu terorističke grupe“, zaključio je Svečlja.

Bonus video: