Nestorović: Da vidimo da li da budemo manjinska podrška SNS i SPS za neke predloge

"Sačekaćemo konačne rezultate, ne bismo išli ni s kim u koaliciju, jer smo se tako na početku dogovorili", rekao je Nestorović za Večernje novosti

5261 pregleda 9 komentar(a)
Nstorović, Foto: Screenshot/Youtube
Nstorović, Foto: Screenshot/Youtube

Nosilac liste "Mi glas iz naroda" Branimir Nestorović izjavio je da on i njegovi saborci iz istoimenog pokreta sigurno neće biti ni u kakvoj koaliciji i dogovoru sa "Srbijom protiv nasilja", dodajući - "vidite šta rade sada posle izbora, kao da prave atmosferu Majdana".

"Sačekaćemo konačne rezultate, ne bismo išli ni s kim u koaliciju, jer smo se tako na početku dogovorili", rekao je Nestorović za Večernje novosti.

Dodao je da će osnivači pokreta, njih 11, "ovih dana da se sastane i da glasa, pa ćemo da vidimo da li da budemo manjinska podrška SNS i SPS za neke konkretne predloge".

"Mi jesmo opozicija, ali nismo opozicija svemu. Ukoliko bi u gradskoj Skupštini bilo dobrih predloga, ili ako bi se u republičkom parlamentu glasalo za Rezoluciju o Kosovu koja je u interesu države naravno da bismo to podržali", naveo je Nestorović.

Jedan od osnivača tog pokreta Aleksandar Pavić izjavio je za list Kurir da su sad jedine dvije opcije koje mogu da budu u igri - saradnja sa listom "Srbija ne sme da stane", ili novi izbori u Beogradu.

Nstorović je u nedjelju nakon izbora rekao "nećemo ići u koalicije, to bi bilo smrtonosno po nas".

Bonus video: