Miketić tužio Pink i najavio borbu protiv "mafijaškog kartela i para-policijske države"

"Prije mesec dana sam ukazao na fantomske birače i pogodio u srce njihove izborne prevare. Zbog toga se čitav državni aparat upro u misiji da me ućutka"

6815 pregleda 9 komentar(a)
Miketić, Foto: Printscreen/Youtube
Miketić, Foto: Printscreen/Youtube

Kandidat za poslanika liste "Srbija protiv nasilja" Đorđe Miketić tužio je televiziju Pink i najavio "beskompromisnu borbu protiv mafijaškog kartela i para-policijske države", saopštila je danas stranka Zajedno čiji je on član.

"Prije mesec dana sam ukazao na fantomske birače i pogodio u srce njihove izborne prevare. Zbog toga se čitav državni aparat upro u misiji da me ućutka. I Brnabićkina specijalna konferencija za novinare, i Vučićeva najava političke satanizacije, i ucjena sa 'nepoznatog' telefona a potom i objavljivanje snimka koji je, iako izbrisan, izvučen iz mog ukradenog hard diska prije dve godine", kazao je u Miketić u saopštenju.

Na početku predizborne kampanje u Srbiji, Miketić je ukazao na takozvane fantomske birače. Tako je recimo, na njegovoj adresi bila prijavljena izvjesna Radica. Premijerka Srbije Ana Brnabić demantovala je Miketića.

Međutim ispostavilo se da u ulazu pored ne živi niko. Nakon ove afere, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nazvao je Miketića sramotom, rekavši da on zna nešto što drugi ne znaju. Ono što je Vučić znao, uskoro su saznali svi. U jutarnjem programu na TV Pink pušten je Miketićev porno snimak.

Dodao je da je tu čitava "propagandna mašinerija" - Pink, Hepi, Informer, Alo i "drugi trovači", koje će, kako je kazao redom tužiti "za sve laži koje su fabrikovali".

"Danas svi govore o masovnosti fantomskih birača, o prijavama na nepostojećim ili adresama gradilišta, ugostiteljskih objekata, muzeja kao i o policiji koja je omogućila ovu prevaru i uključila se u izborni proces, a domaća i međunarodna javnost je šokirana obimom i brutalnošću izborne krađe. Međutim, ovo je samo naznaka onoga što nam se sprema u skoroj, apokalitičnoj budućnosti, ukoliko ništa ne promijenimo", rekao je Miketić.

Dodao je da će sve potonje borbe biti uzaludne ako se sada pristane na ukidanje demokratije, na "mafijašku državu" i nekontrolisani para-policijski nadzor, a da će izbore dobijati samo onaj koji više vara.

"Stoga, borbu protiv mafijaškog režima nastavljamo još snažnije i odlučnije i pozivam sve poštene i hrabre ljude da ne pristanu na ucjene i potkupljivanja već da se suprotstave ovom nehumanom režimu. Takođe, pozivam sve poštene policajce i tužioce koji rade po zakonu da prijave sve nezakonitosti i pruže aktivan otpor političkoj zloupotrebi institucija i time odlučno doprinesu oslobođenju našeg društva iz kandži mafijaškog kartela", naveo je on.

Bonus video: