VIDEO Kosovski mediji: Radoičić navodno pesnicom udara nekadašnjeg gradonačelnika Sjeverne Mitrovice

Prema izvorima, incident se dogodio "prije izvjesnog vremena" u u hotelu "Grey" na Kopaoniku, čiji je Radoičić vlasnik

31339 pregleda 67 reakcija 10 komentar(a)
Trenutak kada Radočić navodno udara Spirića, Foto: Facebook
Trenutak kada Radočić navodno udara Spirića, Foto: Facebook

Kosovski mediji objavili su snimak na kom se navodno vidi kako kontroverzni srpski biznismen sa Kosova Milan Radoičić pesnicom brutalno udara nekadašnjeg gradonačelnika Sjeverne Mitrovice Aleksandra Spirića, i obara ga na pod, prenosi Nova.rs.

Prema tamošnjim izvorima, taj incident se dogodio "prije izvjesnog vremena" u u hotelu "Grey" na Kopaoniku, čiji je Radoičić vlasnik.

Snimak je objavljen prvenstveno na kosovskoj RTK. U objavi se navodi da Spirić nije odgovorio na pozive tog medija da snimak prokomentariše.

U međuvremenu, RTK je kontaktirala Kosovsku policiju tražeći informaciju da li je Spirić pokrenuo postupak protiv Radoičića. Prema riječima Vetona Eljšanija iz Kosovske policije, u ovoj instituciji nije podneta prijava, navodi Nova.rs.

Radoičić, bivši potpredsjednik Srpske liste ranije je preuzeo odgovornost za organizaciju sukoba u selu Banjska na Kosovu 24. septembra prošle godine.

Uhapšen je u Beogradu, ali je poslije saslušanja u Višem sudu u Beogradu pušten da se brani sa slobode. Tada je Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo istragu. Ni četiri mjeseca kasnije ta istraga ništa nije otkrila.

U nedjelju 24. septembra prošle godine u selu Banjska je ubijen kosovski policajac, poslije čega je uslijedila akcija specijalnih jedinica kosovske policije usmjerena na naoružanu grupu koja je utočište pokušala da pronađe u manastiru Banjska. U akciji su ubijena trojica Srba, porijeklom sa sjevera Kosova.

Bonus video: