Brnabić: Vučić nosilac liste za beogradske izbore, ogromna je čast biti pod tim brendom

"Idemo u širokom frontu, nosilac liste je Vučić, ali će biti tako da će u zagradi biti imena svih koalicionih partnera. Želimo jasno da pokažemo Beograđanima sa kim sve idemo. Ponosimo se time", rekla je Brnabić za TV Prva

5467 pregleda 18 komentar(a)
Brnabić, Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV
Brnabić, Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Potpredsjednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Ana Brnabić izjavila je danas da će nosilac liste sa kojom će ta stranka sa svojim partnerima, nastupati na beogradskim izborima, biti Aleksandar Vučić i da je ogromna čast biti pod tim brendom.

"Idemo u širokom frontu, nosilac liste je Vučić, ali će biti tako da će u zagradi biti imena svih koalicionih partnera. Želimo jasno da pokažemo Beograđanima sa kim sve idemo. Ponosimo se time", rekla je Brnabić za TV Prva.

Ona je navela da taj "široki front" čine "SNS, Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija, PUPS, Srpska radikalna stranka, Pokret socijalista, SDP Rasima Ljajića, SNP Nenada Popovića, Udruženje građana "Porodični alarm", Zelena stranka Ivana Karića, Andreja Mladenović sa svojom strankom".

"Nadam se da je to - to, ako nekog nisam zaboravila", dodala je Brnabić.

Kako je rekla, javili su se i ljudi na koje nisu računali što su bilo "jako pozitivna iznenađenja" i da je počastvovana zašto su ta imena na listi.

Za danas je najavljeno potpisivanje koalicionog sporazuma, nakon čega SNS kreće sa prikupljanjem potpisa podrške za izbornu listu.

Bonus video: