Podoficir Vojske Srbije teško povrijeđen, za drugim se traga nakon pada u vodu iz helikoptera

"Prilikom realizacije redovnih vježbi – desanta iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav–Tisa–Dunav, u rejonu vojnog kompleksa 'Orešac', danas oko 12.15 teško je povrijeđen jedan podoficir iz sastava 72. brigade za specijalne operacije dok se za drugim podoficirom, nakon pada u vodu, i dalje traga, saopštilo je Ministarstvo odbrane

14979 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podoficir Vojske Srbije teško je povrijeđen tokom vježbe na kanalu Dunav–Tisa–Dunav, dok se za drugim podoficirom nakon pada u vodu i dalje traga, saopštilo je Ministarstvo odbrane, prenosi Radio televizija Srbije (RTS).

"Prilikom realizacije redovnih vježbi – desanta iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav–Tisa–Dunav, u rejonu vojnog kompleksa 'Orešac', danas oko 12.15 teško je povrijeđen jedan podoficir iz sastava 72. brigade za specijalne operacije dok se za drugim podoficirom, nakon pada u vodu, i dalje traga, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Povrijeđeni podoficir je, pošto mu je ukazana prva pomoć, hitno prevezen u Opštu bolnicu u Vršcu.

O rezultatima potrage za pripadnikom 72. brigade za specijalne operacije, kao i o stanju povređenog pripadnika, javnost će biti obaveštena, navodi Ministarstvo u saopštenju.

Bonus video: