Kurir: Joca Amsterdam u listu Vučićevog kuma najavljuje ubistvo Aleksandra Rodića

Kako prenosi Kurir, novinarka nedjeljnika Ekspres u intervjuu izražava zabrinutost da bi za to ubistvo mogao biti optužen Vučić, a da nijednog trenutka nije osudila niti pokazala zabrinutost da bi čovjek o kom postavlja pitanje mogao biti meta napada
419 pregleda 2 komentar(a)
Joca Amsterdam, Foto: Screenshot (YouTube)
Joca Amsterdam, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 16.06.2017. 15:10h

Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, osuđenik za ubistvo, iznio je šokantne tvrdnje u intervjuu nedjeljniku Ekspres čiji je vlasnik Goran Veselinović, kum predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, da se sprema ubistvo vlasnika "Adria Medija grupe" i lista "Kurir" Aleksandra Rodića.

Kako prenosi Kurir, novinarka nedjeljnika Ekspres u intervjuu izražava zabrinutost da bi za to ubistvo mogao biti optužen Vučić, a da nijednog trenutka nije osudila niti pokazala zabrinutost da bi čovjek o kom postavlja pitanje mogao biti meta napada.

Naime, kako zapažaju iz Kurira, novinarka unaprijed zna da Rodić biti ubijen, pa pita da li će Vučića optužiti za to. Joca Amsterdam na to odgovara da neće optužiti Vučića, ali da će Rodića ubiti.

"Da li prijeti opasnost da mu se nešto loše desi, pa da Vučića za to optuže?, ona je upitala Jocića, na šta je on odgovorio kako smatra da neće, jer se "uvijek primenjuje druga varijanta."

"Njega će najvjerovatnije da otruju. Ili mu spremaju saobraćajku ili neko trovanje," kazao je on.

Na to, novinarka nastavlja sa svojim zaključcima: "A optužića Vučića..."

Bonus video: