Šutanovac: Žao mi je što prije izbora nije bilo protesta

"Za nekih osam ili deset mjeseci su izbori u Beogradu, volio bih da ta energija bude organizovana i na dan izbora i da konačno smijenimo lošu vlast", dodaje on
2 komentar(a)
Dragan Šutanovac, Foto: Betaphoto
Dragan Šutanovac, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 12.04.2017. 06:35h

Lider DS Dragan Šutanovac izjavio je da podržava proteste, ali da mu je žao što se ta energija nije izlila prije dva mjeseca, a ne poslije izbora.

Kako kaže, da se to desilo situacija u Srbiji bi bila potpuno drugačija.

"Pozdravljam skup mladih i njihovu želju da se Srbija mijenja nabolje. Protesti nijesu nužno vezani samo za ove izbore, već za stanje u društvu koje je svakog dana sve lošije", kaže Šutanovac za Kurir.

"Za nekih osam ili deset mjeseci su izbori u Beogradu, volio bih da ta energija bude organizovana i na dan izbora i da konačno smijenimo lošu vlast", dodaje on.

Na pitanje u kakvim je odnosima sa Sašom Jankovićem i da li je on završio saradnju s DS, Šutanovac kaže da se nada da nije.

"On će u narednom periodu s pokretom koji se organizuje svakako imati mnogo posla, moraće da definiše politiku koju nude građanima i nadam se da će biti kompatibilna s politikom DS i da ćemo već na prvim izborima u Beogradu nastupati zajedno", kaže Šutanovac.

Bonus video: