"NIKO MU NEĆE BITI DOSTOJNA ZAMJENA"

Beli o Tomislavu Nikoliću: Kakva je to ljudina, kakav je to svjetski priznati stručnjak

Beli napominje da mu je žao što nije izabran za predsjednika
73 pregleda 1 komentar(a)
Ljubiša Preletačević Beli, Foto: Reuters
Ljubiša Preletačević Beli, Foto: Reuters
06.02.2019. 01:45h

Želimo da sve te istrošene glave koje su godinama zakačene na narodnu grbaču oteramo u istoriju, a ovo je samo početak tog procesa, poručio je Luka Maksimović alijas Ljubiša Preletačević Beli u intervjuu za Kurir.

Preletačević je ocijenio da sistem mora da se gradi iz temelja, ali da on nije onaj obećani s kojim će da nam svane.

"Ne, on je još jedan koji će da nam sisa krv, ali bar nas je na vreme upozorio kako stvari stoje. Da ne bude posle nismo znali", rekao je Preletačević.

Na pitanje šta planira, on je rekao da će širom Srbije da "štrikaju" protesti, da se ljudi povežu i sarađuju.

"Moramo zajedno da pokažemo snagu i htjenje kako bismo uspjeli da napravimo normalnu zemlju makar za našu djecu. A to znači da urušimo sistem i gradimo novi od temelja", rekao je Preletačević.

Želja im je, kaže, da "sve te istrošene glave koje su godinama zakačene za narodnu grbaču otjeraju u penziju, ovo je je samo početak".

"Toma ljudina, svjetski priznati stručnjak"

Odgovarajući na pitanje da li je izabrani predsednik dostojna zamjena za predsjednika Tomislava Nikolića, Preletačević je ocijenio da "Tomi nikad i niko neće biti dostojna zamjena".

"Kakva je to ljudina, kakav je to svjetski priznati stručnjak. Naslijedio ga je sin, a zna se koliko su oni dobra donijeli ovoj zemlji u posljednjih 25 godina", rekao je Preletačević.

Napominje da mu je žao što nije izabran za predsjednika.

"Naravno da mi je žao, ali biće prilike, siguran sam. Hvala bogu pa je narod ovde blesav. Pogledajte kako loše priče prolaze, pa proći će jednog dana i moja, aman."

Preletačević se sprema za lokalne izbore, mada smatra da "nema tu mnogo pripreme", jer je on "izabrani", ali da ima "ekipu iza sebe koja utabava put ovom napaćenom narodu".

Pravo i jedino pitanje je hoću li biti gradonačelnik, zaključio je Preletačević.