Dačić: Vučića je podržalo biračko tijelo SPS-a

On je povodom kalkulacija da je SPS uskratio budućeg predsjednika za 170.000 glasova rekao da su socijalisti svim srcem podržali Vučića i da se to vidi u sredinama gdje su imali velik broj glasova i to čak i onim opštinama gdje je na lokalu SPS u sukobu sa SNS
2 komentar(a)
Ivica Dačić, Foto: Betaphoto
Ivica Dačić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 05.04.2017. 08:02h

Predsjednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da su obične izmišljotine da glasači socijalista nijesu stali uz Aleksandra Vučića na predsjedničkim izborima.

"SPS je ozbiljna partija. Naš cilj je bio njegova pobjeda u prvom krugu i to je ostvareno. Trijumf je velik i ubjedljiv", rekao je Dačić za današnje izdanje "Večernjih novosti".

On je povodom kalkulacija da je SPS uskratio budućeg predsjednika za 170.000 glasova rekao da su socijalisti svim srcem podržali Vučića i da se to vidi u sredinama gdje su imali velik broj glasova i to čak i onim opštinama gdje je na lokalu SPS u sukobu sa SNS.

Dačić je kazao da je podrška Vučiću bio "uspješni eksperiment" koji je donio pobjedu te da treba i dalje jačati zajedništvo i poverenje između SNS i SPS, što je važno za buduće političke događaje.

Bonus video: