Šešelj: Samo ja mogu da kontrolišem Vučića

Lider radikala je naveo da će pobijediti Vučića u drugom krugu, prije svega zbog televizijskog duela, do kojeg kako je rekao, "mora doći"
4 komentar(a)
Vojislav Šešelj, Foto: Reuters
Vojislav Šešelj, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.03.2017. 18:05h

Predsjednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas u Novom Sadu da će pobijediti kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića u drugom krugu izbora i ocijenio da jedino on može da "kontroliše" Vučića.

"Postoji samo jedan čovjek koji može da kontroliše Vučića, a to sam ja. Niko od ostalih kandidata ne može kontrolisati Vučića, jer je on sposobniji od njih", rekao je Šešelj na završnoj predizbornoj konvenciji u Novom Sadu.

Lider radikala je naveo da će pobijediti Vučića u drugom krugu, prije svega zbog televizijskog duela, do kojeg kako je rekao, "mora doći".

"U posljednjih 27 godina u svim TV duelima sam pobijedio", rekao je Šešelj.

Dodao je da Vučića i naprednjake treba "srušiti sa vlasti", ali ne tako da se na vlast vrate "dosmanlije", već da vlast preuzmu radikali.

Šešelj je rekao i da bi kao predsjednik neprestano "pritiskao" Vučićevu vladu da se odrekne EU i da se čvršće poveže sa Rusijom.

Posle mitinga na centralnom gradskom Trgu slobode pristalice radikala su krenule u "slobodarski marš centralnim gradskim ulicama".

Bonus video: