Večernje novosti: Rutović se krije u Crnoj Gori, Ranković ćuti o incidentu

Svjedočenje Peconija, koje bi moglo da pomogne u rasvjetljavanju ovog slučaja, još nije obavljeno, s obzirom na to da se nalazi na Odjeljenju poluintenzivne njege u Urgentnom centru u Beogradu, gdje bi ljekari trebalo da mu operišu krvne sudove noge
88 pregleda 8 komentar(a)
Beograd, Foto: Wikipedia
Beograd, Foto: Wikipedia
Ažurirano: 26.03.2017. 07:49h

Policija još traga za Željkom Rutovićem, osumnjičenim za ranjavanje Predraga Rankovića Peconija, pišu Večernje novosti.

Kako beogradski list saznaje, on se, najvjerovatnije skriva u Crnoj Gori. Za to vrijeme, Ranković se nalazi u Urgentnom centru i u stabilnom je stanju, a policijskim inspektorima još nije ispričao šta se dogodilo kobne večeri u hotelu "Prag".

Rutovića, koji se od srijede uveče nalazi u bjekstvu, policija je nakon napada pokušala da pronađe u porodičnoj kući u Beogradu. Izvršen je pretres njegove vile u Vojvode Vlahovića 17, ali zasad nije poznato da li je pronađen trag koji bi pomogao u daljoj istrazi.

Svjedočenje Peconija, koje bi moglo da pomogne u rasvjetljavanju ovog slučaja, još nije obavljeno, s obzirom na to da se nalazi na Odjeljenju poluintenzivne njege u Urgentnom centru u Beogradu, gdje bi ljekari trebalo da mu operišu krvne sudove noge.

Pucnjavi u "Pragu" prema dosadašnjim nalazima istrage prethodila je rasprava Rutovića i Rankovića oko kupovine nekretnina u Beogradu.

Njih dvojica su se, navodno i ranije sukobljavali zbog poslovnih interesa. Kako saznaju "Novosti", predstojeća kupoprodaja poznatog restorana "Venecija" na zemunskom keju i hotela "Central" u Zemunu, koji pripadaju istom vlasniku, bili su okidač za obračun između dva biznismena.

Bonus video: