Nikolić poželio Vučiću pobjedu na predsjedničkim izborima

On je Vučiću poručio i da će, ako mu zbog Srbije bude bio potreban, "znati gde da ga nađe", a dodao je da očekuje da Vučić nastavi ono što je on kao predsjednik počeo
2 komentar(a)
Tomislav Nikolić, Aleksandar Vučić, Foto: Betaphoto
Tomislav Nikolić, Aleksandar Vučić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 24.03.2017. 16:27h

Predsjednik Srbije i osnivač Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je na mitingu predsjedničkog kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića da Vučiću želi da pobijedi i da je uvjeren da će pobijediti na izborima za predsjednika Srbije.

"Izabrali ste Aleksandra Vučića i danas sam došao da zajedno podržimo njegovu kandidaturu kao našeg zajedničkog kandidata. Aleksandre, u politici smo zajedno 25 godina, prošli smo, nerazdvajajući se, svaki prag u političkom životu opoziciju, rat, a sada i predsjedničko mjesto. Pred tobom je mnogo posla. Uvjeren sam bićeš ozbiljan u obavljanju ove dužnosti i časti. Ja sam kao i svih ovih godina tu da ti budem podrška i oslonac", rekao je Nikolić.

On je Vučiću poručio i da će, ako mu zbog Srbije bude bio potreban, "znati gdje da ga nađe", a dodao je da očekuje da Vučić nastavi ono što je on kao predsjednik počeo.

"Trnovit put vaskrsa Srbije, da nastaviš i da ga nadograđuješ svakog novog dana", rekao je Nikolić i dodao da je ponosan na ono što ostavlja iza sebe.

Nikolić je rekao da je na funkciji predsjednika pretrpeo mnoge napade, kao i njegova porodica, "kao da je puškom ušao u zgradu predsjednika", a dijelu naprednjaka koje je nazvao lažnim analitičarima i novinarima da mu ne aplaudiraju, jer su ga njihovi napadi boleli.

"Mnogo me je bolelo, ali vas nisam ubrajao ni u prave naprednjake. Evo da mi u oči kažete da sam kriminalac, da rušim Vučića, da cijepam SNS, nema potrebe da to govorite sjutra novinama koje plaćate", rekao je Nikolić.

Bonus video: