Obradović: Vučiću, ne napadaj žene, izađi na duel sa muškarcima

"Dižem glas u zaštitu Nataše Jeremić i svih koji su žrtve Vučićeve najprljavije kampanje do sada", rekao je Obradović
109 pregleda 0 komentar(a)
Boško Obradović, Foto: Betaphoto
Boško Obradović, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 21.03.2017. 17:40h

Kandidat pokreta Dveri za predsjednika Srbije Boško Obradović osudio je danas verbalni napad funkcionera Srpske napredne stranke (SNS) Milenka Jovanova na suprugu predsjedničkog kandidata Vuka Jeremića, Natašu Jeremić, ocijenivši da se radi o "slici Vučićevog kukavičluka".

Obradović je u saopštenju ocijenio da optužbe u kojima je Jovanov označio Natašu Jeremić kao "upraviteljku narko kartela u Srbiji" predstavljaju "nešto što nije viđeno u istoriji politike".

"Dižem glas u zaštitu Nataše Jeremić i svih koji su žrtve Vučićeve najprljavije kampanje do sada. Prvo je Vučićev trbuhozborac Aleksandar Vulin optužio mene da preprodajem drogu sa Vukom Jeremićem, ali to nije bilo dovoljno pa se odlučio da se Milenko Jovanov bukvalno istim riječima obrati ženi Vuka Jeremića, što je neviđeno u istoriji politike. Poređenjem dva saopštenja jasno se vidi da ih piše ista ruka, ruka Aleksandra Vučića", naveo je Obradović.

Lider pokreta Dveri je pozvao aktuelnog premijera i predsjedničkog kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića da "ne napada žene" i da "izađe na duel sa muškarcima".

"Aleksandar Vučić nema svetinja, niti su mu važne žrtve. On je u stanju da naredi plakatiranje stubova na autoputu tokom noći i da izgubljeni život aktiviste SNS bude manje važan od njegove želje da prelijepi cijelu Srbiju svojim plakatima, da narod ne vidi bijedu", ocijenio je Obradović.

Bonus video: