"Ili je Vučić kompletan fantom, ili smo mi kompletni idioti"

Janković je rekao i da Vučić nema razloga da se plaši osvete, sile, njega ili bilo koga drugog.
66 pregleda 0 komentar(a)
Saša Janković, Foto: Twitter
Saša Janković, Foto: Twitter
Ažurirano: 18.03.2017. 18:55h

Predsjednički kandidat Saša Janković izjavio je na predizbornom skupu u beogradskoj četvrti Savamala, da je premijer Aleksandar Vučić “kompletni fantom” i osoba koja je odgovorna za nelegalno rušenje objekata u tom dijelu glavnog grada, u aprilu prošle godine.

“Puno je bilo fantoma te noći, ali svi su bili tu u ime jednog čovjeka – tebe, Aleksandre Vučiću. Niko od tvojih poslušnika nije smio ni da pomisli da sam, iz sopstvenih intersa, pljune na građane, i godinu dana ih drži slijepe, gluve i nijeme. Ti si kompletni fantom iz Savamale. Tvoja je ovo odgovornost, ideja, interesi. Godinu dana pokušavaš da zataškaš slučaj, zamjeniš teze, zaplašiš, zastrašiš. Neće moći! Savamala se desila u izbornoj noći i na ovim izborima ćemo riješiti Savamalu. Na izborima će milioni odlučivati o jednostavnom pitanju - ili si ti kompletan fantom ili smo mi kompletni idioti”, poručio je Janković na mitingu u Savamali.

Janković je rekao i da Vučić nema razloga da se plaši osvete, sile, njega ili bilo koga drugog.

“Treba da se plaši zakona i institucija koje će ponovo vladati. I ostao ili neostao predsjednik Vlade - a nećeš ostati - garantujem ti da ćeš odgovarati pred zakonom (…) Pogriješio si što mi nijesi dao da radim svoj posao, što sve ove ljude nijesi pustio da rade svoj posao, i pogriješio si što nisi dao Tomislavu Nikoliću da bude predsjednik Srbije. Ja te neću amnestitrati”, rekao je Janković.

Janković je do improvizovane govornice došao kroz masu simpatizera okupljenih u Hercegovačkoj ulici, u pratnji supruge, košarkaškog trenera Dušana Dude Ivkovića i akademika Dušana Teodorovića.

Bonus video: