RIK: Stamatović, Parović i Čanak proglašeni za kandidate

Odlučeno je da kandidat Predrag Vučetić, kog je kandidovala grupa građana Bela lađa - kapetan Vučić, ima 48 časova da otkloni nedostatke
0 komentar(a)
izbori, Foto: Shutterstock.com
izbori, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 13.03.2017. 14:56h

Republička izborna komisija Srbije vproglasila je Milana Stamatovića, Miroslava Parovića i Nenada Čanka za kandidate na predstojećim predsjedničkim izborima.

Takođe je odlučeno da kandidat Predrag Vučetić, kog je kandidovala grupa građana Bela lađa - kapetan Vučić, ima 48 časova da otkloni nedostatke, prenosi Insajder.

On je, sakupio 589 umjesto 10.000 potpisa neophodnih za kandidaturu. Predrag Vučetić je zamjenik komandira Policijske stanice u Trsteniku i od nedavno predstavnik Grupe građana Bela lađa.

RIK na sjednici od 13.00 nije razmatrao kandidaturu Ljubiše Belog Preletačevića, a očekuje se da će se o njoj izjasniti na jednoj od narednih sjednica. Republička izborna komisija dovela je u pitanje njegovu kandidaturu zbog problema s potpisima. Kako je za Insajder.net rekao jedan od članova RIK-a, problem je to što na formularima nije napisano "Grupa građana" uz "Beli - Samo jako".

Vesna Rakić Vodinelić napustila je sjednicu RIK-a jer se članica Željka Radeta, predstavnica SRS-a, usred rasprave javila na telefon.

Bonus video: