Stamatović: Privode kraju rasprodaju prirodnog blaga

Stamatović je istakao da se sve to čini uz znanje i dozvolu dvojne ličnosti koja se, u jednoj rečenici, lažno predstavlja kao premijer, a u drugoj kao predsjednik Republike, iako on trenutno nije ni jedno ni drugo
65 pregleda 0 komentar(a)
Milan Stamatović, Foto: Twitter.com
Milan Stamatović, Foto: Twitter.com
Ažurirano: 10.03.2017. 14:45h

U toku je krčmljenje imovine države Srbije na Kosovu i Metohiji, cjelokupne privredne, putne, telekomunikacione, energetske infrastrukture, rudnih rezervi na toj teritoriji, izjavio je budući kandidat za predsjednika Srbije Milan Stamatović.

On kaže da se radi o vrijednosti koja se procjenjuje na oko 400 milijardi eura.

Dodaje da je na djelu i "privođenje kraju rasprodaje prirodnih bogatstava u Srbiji, zemljišta, srpskih banja i geotermalnih izvorišta vode".

Stamatović je istakao da se sve to čini uz znanje i dozvolu dvojne ličnosti koja se, u jednoj rečenici, lažno predstavlja kao premijer, a u drugoj kao predsjednik Republike, iako on trenutno nije ni jedno ni drugo.

"Ovaj režim je dozvolio strancima da od 1. septembra kupuju naše poljoprivredno zemljište koje je najveće prirodno blago Srbije", kaže Stamatović i dodaje da to nije kraj rasprodaje srpske imovine i da se upravo sumnjivi ''tragači za zlatom" smucaju Srbijom i prekopavaju je tražeći nikl.

"Obećavam da ću sačuvati našu djedovinu i spriječiti dalju kolonizaciju države, a u zajednici sa Srbijom, i srpsku Crnu Goru i naše, vjekovne srpske zemlje s one strane Drine, Save i Dunava. Kad pobjedim ove raspikuće, cijela Srbija će biti zlatna i berićetna kao Zlatibor ", zaključuje Milan Stamatović.

Bonus video: