Ljubiša Preletačević Beli ima poruku za Crnu Goru: Ljubi vas čika, idemo do pobjede!

Izborna lista, koju predvodi izmišljeni lik Ljubiša Preletačević, zauzela je drugu poziciju u beogradskoj Opštini Mladenovac gdje su se izbori desili prije godinu dana, iza liste Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje
400 pregleda 0 komentar(a)
Ljubiša Preletačević Beli, Foto: Facebook
Ljubiša Preletačević Beli, Foto: Facebook
Ažurirano: 08.03.2017. 11:59h

Ljubiša Beli Preletačević, predsjednik mladenovačke stranke Sarmu probo nisi (SPN), čije je pravo ime Luka Maksimović, prije nekoliko dana je počeo da prikuplja potpise za kandidaturu za predsjednika Srbije.

Izborna lista, koju predvodi izmišljeni lik Ljubiša Preletačević, zauzela je drugu poziciju u beogradskoj Opštini Mladenovac gdje su se izbori desili prije godinu dana, iza liste Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje.

Nakon toga, Beli dobija sve veću podršku širom Srbije, a sada je na pragu da prikupi dovoljan broj potpisa za kandidaturu za prvog čovjeka države. Nakon prikupljanja potpisa u Mladenovcu i Milanovcu, Preletačević je došao u Beograd i na dvije lokacije pokušava da privede taj dio posla kraju, a za "Vijesti" je naveo da očekuje podršku i od građana iz Crne Gore i iz Srbije kako bi pobijedio na izborima.

"Pozdrav za drugove i drugarice što žive dolje, očekujem veliku podršku od vas! Radimo jako, mirno i veselo. Biće teško, apelujem na ljude da daju potpis i pomognu oslobođenju Srbije. Ko može harač da uplati, ima broj za donacije. Vrati čika kad pobijedi, neko radno mjesto, direktorska fotelja!", naveo je Preletačević za "Vijesti".

Iako se po trenutnim anketama prednost u trci daje trenutnom premijeru Srbije Aleksandru Vučiću, Beli ima totalno drugo viđenje situacije.

"Očekujem pobjedu u prvom krugu! Ljubi čika", zaključio je Preletačević.

Beli je ranije naglasio da verifikacija potpisa ide otežano, ali da se nada da će uz donacije završiti sve u zadatom roku.

Notara je malo i svi su naprasno zauzeti, ali mi ne odustajemo. Nadam se da ćemo donacijama do subote skupiti 500,600.000 dinara koliko nam treba za overu potpisa", kaže Beli.

Izbori u Srbiji su 2. aprila.

Bonus video: